Peanuts Reloaded

An attempt to revive the Timișoara Anime Club

HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 

Transformers... trilogia exploziva cu roboti, transexuali si metrosexuali care se plang non-stop

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
PhoeniX
Raw Peanut

PostSubject: Transformers... trilogia exploziva cu roboti, transexuali si metrosexuali care se plang non-stop   Thu Jan 05, 2012 4:12 am

Am avut incredibila plictiseala sa revizionez trilogia Cameroniana numita Transformers. Trilogia aceea cu roboti care se transforma in orice vehicule inafara de Dacii, inspirate de o linie de jucarii americane inspirate de o linie de jucarii japoneze inspirate de 2-3 serii de jucarii japoneze.
Si mi-a placut. Cat timp am facut abstractie de la prostituata principala din primele 2 filme si prostituata principala din al treilea si mi-am imaginat ca metrosexuala Salata DeBeof nu apare in film. Meciurile de box dintre roboti uriasi pe fundalul unor melodii compuse de Steve Jablonsky... fuck this, singurul lucru care ma atras la aceste filme a fost coloana sonora a lui Jablonsky. SI ATAT. Si eventualul poc-poc intre roboti.
In rest, nu inteleg de ce intr-un film in care subiectul principal sunt luptele si piu-piu-ul dintre roboti apar metrosexuali, rapperi netalentati, prostituate si bosorogi cu arzeimer si parkinson. Ma asteptam la mai multe explozii, sex intre roboti si cat mai multe alte explozii.
Back to top Go down
View user profile
Chucky
Admin

PostSubject: Re: Transformers... trilogia exploziva cu roboti, transexuali si metrosexuali care se plang non-stop   Thu Jan 05, 2012 7:30 pm

Sincera sa fiu mie mi-a placut foarte mult seria. Da, adevarat ca ma enerva toata drama prin care trecea Sam cu prietenele sale and all, dar pe langa asta chiar mi s-au parut niste filme foarte bune. Pe târfa de Megan Fox nu am putut s-o suport in primele doua si pe blonda din ultimul...meh, pussy.

Te sustin cand spui ca singurul lucru ce te atrage la filme a fost coloana sonora, dar pe mine (ca o fata cu hormoni ce sunt) tin sa recunosc ca m-a atras si Josh Duhamel, cel care l-a jucat pe Lennox. Oh dear, what I'd do to that man.

Ahem....revenind, luptele dintre roboti au fost iarasi faine And...that's about it. Dar este o trilogie epica dupa parerea mea, cu toate urcusurile si coborasurile si metrosexuali si tarfe si toate cele. E actiune cu roboti, ffs, you can't help to love it, just ignore the humans.
Back to top Go down
View user profile http://peanutsreloaded.forumotion.com
Ryuu Aoyama
Raw Peanut

PostSubject: Re: Transformers... trilogia exploziva cu roboti, transexuali si metrosexuali care se plang non-stop   Thu Jan 05, 2012 7:50 pm

Am vazut primul, it was shit, stopped watching.
Back to top Go down
View user profile
Odysseus
Salty Peanut

PostSubject: Re: Transformers... trilogia exploziva cu roboti, transexuali si metrosexuali care se plang non-stop   Thu Jan 05, 2012 7:53 pm

Ryuu te sustin. sam here.
Back to top Go down
View user profile http://facebook.com/cristian.cimpeanu
A.ya_Asrai
Peanut Butter

PostSubject: Re: Transformers... trilogia exploziva cu roboti, transexuali si metrosexuali care se plang non-stop   Thu Jan 05, 2012 11:57 pm

Haven't seen it..don't intend to..M-am uitat doar la ceva mv-uri...neeeh not my cup of tea :3
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/aya.asrai

Transformers... trilogia exploziva cu roboti, transexuali si metrosexuali care se plang non-stop

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Similar topics

-
» How I Learned To Stop Worrying And Sigh No More
» Cfg-ul cu care rup tot ;x!
» Siteuri Torente Utile(acitve care nu sunt moarte)
» Dynaco OUTPUT transformers - how to check out a used one ..
» Transformers: Generations